HAY bij Loncin in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden)

HAY meubelen en interieuraccessoires brengen warmte en gezelligheid in huis.  Het Deense designmerk is populair bij vele mensen door zijn divers en leuk aanbod dat in ieder interieur past.  Zijn aangename prijs en mooi design laat zowel jong als oud niet onbewogen.  

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden binnen HAY?  Bezoek dan zeker onze toonzaal Zoutleeuw waar je een mooi aanbod van de HAY meubels kan vinden.  Onze interieurarchitecten staan je bij met grote expertise en beantwoorden met plezier al je vragen.  Wij hebben HAY enkel in onze toonzaal in Zoutleeuw gepresenteerd staan.
"Het Deense HAY was opgericht in 2002 door Rolf Hay.  De visie van het bedrijf is de terugkeer naar de succesjaren van de Deense design in de jaren 50 en 60.   HAY streeft er naar kwalitatieve en toegankelijke design te maken met een internationale aantrek.  Het bedrijf werkt zowel samen met nieuwe jonge designers als met gevestigde designers.  HAY biedt tafels, stoelen, zetels en leuke accessoires aan."

Wil je de HAY designmeubelen bezichtigen, voelen en testen?

Bezoek dan gerust onze interieur- en designmeubelwinkels in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden).  Wij zijn als officiële HAY verdeler in Limburg en Vlaams-Brabant op een korte en makkelijk rit bereikbaar vanuit: Hasselt, Genk, Tongeren, Brussel, Bruxelles, Mechelen, Kessel-lo, Heverlee, Tienen, Waver (Wavre), Luik (Liège), Overijse, Diest, Aarschot, Tienen, Sint-Truiden, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.   Klik gerust op deze link om stukken uit de HAY collectie het dichts bij jou te vinden.