MDF Italia bij Loncin in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden)

Een MDF Italia meubel is een meerwaarde voor je thuis.  Kasten, leuke stoelen en tafels zelf samenstellen is geen probleem.  Zo kan je een unieke interieur samenstellen dat perfect past in je huidige interieur.

Wil je meer informatie of wil je de MDF Italia meubels in het echt ervaren? Bezoek dan zeker onze toonzalen, onze interieurspecialisten staan klaar om je met plezier te helpen.

"MDF Italia (°1992) is in de designwereld nog relatief jong.  Het Milanese merk is gekend voor zijn specifieke meubels met een jonge uitstraling.   De flow stoelen, de slanke tafels en de modulaire kastensystemen zijn hun bekendste design producten.  MDF Italia is door hun innovatieve aanpak op korte termijn een wereldspeler geworden binnen de designmeubels."

Wil je de MDF Italia designmeubelen bezichtigen, voelen en testen?

Bezoek dan gerust onze interieur- en designmeubelwinkels in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden).  Wij zijn als officiële MDF Italia verdeler in Limburg en Vlaams-Brabant op een korte en makkelijk rit bereikbaar vanuit: Hasselt, Genk, Tongeren, Brussel, Bruxelles, Mechelen, Kessel-lo, Heverlee, Tienen, Waver (Wavre), Luik (Liège), Overijse, Diest, Aarschot, Tienen, Sint-Truiden, Limburg en Vlaams-Brabant.   Klik gerust op deze link om stukken uit de MDF Italia collectie het dichts bij jou te vinden.