Koop 5 stoelen en krijg de 6e stoel gratis | Offer Loncin

5 + 1

Koop 5 stoelen en krijg de 6e stoel gratis.  Deze interessante actie loopt het hele jaar door bij Loncin en geldt op onze hele stoelencollectie.

Niet cumuleerbaar met andere acties of aanbiedingen.  Enkel geldig op stoelen in dezelfde uitvoering en zelfde type en zelfde prijs. 

Minimalistisch en Warm Appartement | Inspiration Loncin

Een minimalistisch en warm interieur.  Een strak lijnenspel op een warme houten vloer.  Er is gekozen voor ruimte waar de meubelobjecten een verdiende plaats in krijgen.  Zwart, wit en goud zijn de enigste kleurtinten.  Onze interieurarchitecten begeleiden je met plezier.

De favoriete zetels van Loncin | Collection Loncin

Ontdek de favoriete zetels uitgekozen door onze interieurarchitecten. Design, comfort, prijs en klasse.  Opstellingen en afwerkingen zijn aanpasbaar aan de noden van je ruimte.  Spring eens vrijblijvend binnen en laat je begeleiden door onze interieurspecialisten.

Nieuwigheden in onze interieurwinkels | Collection Loncin

Er zijn heel wat nieuwigheden in onze toonzalen in Leuven en Zoutleeuw te ontdekken.  Spring gerust eens binnen en laat je verrassen.

Iconic Offers | Loncin Collection

Ontdek de Iconic Offers!  Een selectie Iconische meubels aan interessante voorwaarden.  Tijdelijk bij Loncin t.e.m. 1 januari 2018

*niet cumuleerbaar met andere acties en voordelen

Eames Lounge chait offer aanbieding actie vitra meubels design meubelwinkel Leuven Antwerpen Mechelen Brussels Bruxelles Hasselt Gent.png

De Vitra Eames Lounge Chair and Ottoman

- 20% OFF -

Palissander hout: € 6990 ipv € 8750

  Wit, zwart, notenhout en American Cherry:  € 6495 ipv € 7950

Cassina LC4 Loncin Leuven Zoutleeuw Hasselt Brussel Mechelen Antwerpen Vlaams-Brabant Limburg Waterloo Wavre Waver Luik Liege interieur design chaise longue.png

Le Corbusier Collection

by Cassina

 

 

 

 

-20% OFF- 

Op de gehele Corbusier collectie van Cassina

Barcelona chair Knoll aanbieding offer korting.jpg

Barcelona Chair by Knoll

 

-20% OFF-

 

Bij aankoop van een Barcelona Chair krijg je nu korting.

Maralunga zetel van Cassina | Offer Loncin

Leuke actie op de Maralunga zetel van Cassina in lederuitvoering.

Maralunga leder X nu voor de prijs van stofcategorie O

Maralunga in leder Y of Z nu voor de prijs van categorie X

In onze beide toonzalen kan je nu de Maralunga bezichtigen.  In Leuven in een stofuitvoering en in Zoutleeuw in een lederuitvoering.  Spring dus gerust eens vrijblijvend binnen.

*niet cumuleerbaar met andere acties en voordelen.  Actie geldig tot 31 december.

DEM_MARALUNGA_Loncin design meubelwinkel Leuven mechelen antwerpen Hasselt Brussels Bruxelles.jpg

Jori verlengt uw comfort | Offer Loncin

Aanbieding: Van 1 oktober tot 31 december 2017 biedt JORI u bij aankoop van een Preludeof Rapsody-fauteuil, de poef gratis aan. Maak de cocoonervaring compleet, en ga er in de Rapsody of Prelude lekker bij liggen dankzij de comfortabele poef! 

Jorel Kasten van Interlübke | Collection Loncin

Een nieuwkomer bij Interlübke, het Jorel kastensysteem.  Jong, fris en elegant.  Door het mooie lijnenspel een uitzonderlijke en unieke kast.  Hij is volledig samen te stellen naar eigen wensen, onze interieurarchitecten helpen je hierin met plezier.  Kom hem nu ontdekken in onze toonzaal Zoutleeuw.

Home Stories for Winter | Offer Loncin

Een gratis geschenk bij aankoop van een Eames Lounge Chair tussen 1 november 2017 en 31 januari 2018.  Niet cumuleerbaar met andere kortingen en aanbiedingen.

Bij aankoop van een Eames Plastic Armchair RAR krijg het boek Essential Eames of een Seat Dot cadeau. Niet cumuleerbaar met andere acties en voordelen.  Actie geldig t.e.m. 31 januari 2018

Koop een Grand Repos en Loncin schenkt je een gratis Ottoman of Panchina | Offer Loncin

De Grand Repos van Vitra blinkt uit in zijn comfort en design.  Een prachtig meubel dat past in uiteenlopende interieurs.  Koop nu deze fauteuil en ontvang een gratis poef in dezelfde uitvoering.  Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties en voordelen.

De Grand Repos bezichtigen?  Spring dan binnen in onze toonzaal Leuven, daar kan u hem vinden in een mooie lederuitvoering.

*niet cummuleerbaar met andere acties en voordelen

Grand Repos Vitra Loncin Designmeubelwinkel interieur koop een grand repos en we schenken je een gratis ottoman vitra leuven hasselt antwerpen mechelen brussels bruxelles.jpg

Koop 3 MDF Italia Randoms en krijg 1 Random gratis | Offer Loncin

Een leuke najaarsactie bij Loncin.  De iconische Random kasten van MDF Italia zijn nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren en afmetingen.  Koop er 3 en krijg de 4e gratis.  De actie loopt t.e.m. 31/12/2017 en is niet cumuleerbaar met andere acties en voordelen, de actie is enkel geldig op de 2 en 3 vaks breed.

Schermafbeelding 2017-10-23 om 13.54.29.png

Commerciële Interieurarchitect | Jobs Loncin

Wij zoeken een gedreven interieurachitect voor het aanvullen van ons team.  Liefde voor designmeubels en interieurvormgeving, een commerciële ingesteldheid en openstaan voor mensencontact zijn essentieel.   

Wat houdt de job in

Al is het 1 meubelstuk of een totale interieurinrichting, jij helpt de klant in de juiste beslissing zodat zijn thuis een plaats wordt waar hij zich volledig thuis voelt.  Toonzaalverkoop en thuisbezoek van klanten zijn beide noodzakelijk.  Plannen uittekenen en 3D renderingen maken om de klant te helpen in zijn keuze zijn hulpvolle tools.  

Prijzen van de toonzaal, op orde houden van de toonzaal enz... wordt verwacht.  Je zal in onze beide toonzalen onze klanten ontvangen.

Wat bieden wij jou aan

  • Vast loon met een deel variabel loon (prestatie gebonden)
  • Ipad Pro
  • Bezoeken van meubelbeurzen.  Bedrijfsbezoeken en bijscholingen van de merken die we verdelen.
  • Je wordt betrokken in de beslissingsprocessen voor toonzaalaanpassingen en aankoop nieuwe collecties

Ervaring

Zeker een pluspunt

Je hard skills

  • Cinema 4D (of mogelijkheid tot snel leren van dit programma)
  • Vectorworks (of mogelijkheid tot snel leren van dit programma)
  • Office pakket windows; Excel, Words en Powerpoint
  • Talen: Nederlands (vlot), Engels (vlot), Frans (ok) 

Extra weetjes

Weekend werk in beurtrollen.  Aanwezig zijn in onze toonzalen tijdens de openingsuren.

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar glen@loncin.be

Jori Acties | Offer Loncin

Schermafbeelding 2017-11-07 om 10.48.50.png

Jori Relax Actie*

Wie gelijk welke mono of multi move-relaxzetel koopt, betaalt voor elke mogelijke stof- of lederuitvoering de voordeligste prijs. Dit betekent alle stoffen tegen de prijs van de stof in categorie F1 en alle leders tegen de prijs van het Celia leder. 

Actie loopt t.e.m. 31 december 2017


Jori Klassiekers Actie*

Loncin biedt samen met Jori een sterke korting aan op de tijdloze klassiekers van Jori.  Je kan nu profiteren van 15 % voordeel op de modellen Linea JR-8700, Pacific, Yoga JR-7360, Symphony en Vinci JR-3280. De actie loopt t.e.m. 31 december 2017.


Cavila Black*

Economisch denken, leder en design gaan perfect samen dankzij het Cavila leder. Reden genoeg om de aanbieding met dit kwaliteitsleder nog even te verlengen. Het Cavila leder is 10% lager geprijsd dan het Celia instapleder en àlle JORI modellen kunnen met dit zwart Cavila leder bekleed worden. 

Deze aanbieding loopt tot 31-12-2016

*Niet cumuleerbaar met andere acties, aanbiedingen en andere voordelen

Flexform Adda Zetel | Collection Loncin

De Adda sofa van de gerenommeerde Italiaanse zetelmaker Flexform is hun laatste nieuwe verwezenlijking.  Simpele vormen, hoogstaande en gedetailleerde afwerking en uiterst comfortabel zitcomfort.  Met dit nieuwe zetelontwerp haal je het luxueus zitcomfort van Flexform in je interieur.  Kom hem uitproberen in onze toonzaal Zoutleeuw.  Laat je begeleiden door onze interieurarchitecten voor een zetelopstelling op maat van jouw interieur.