De prachtige limited edition Hal Colour Tubes van Vitra nu in onze toonzalen | Collection Loncin

Kom ze nu ontdekken in onze interieurwinkels Leuven en Zoutleeuw.

Drie nieuwe combinaties van de 'HAL Colour Tubes' zijn tijdelijk verkrijgbaar zijn van 1 april tot 31 augustus 2018.

Deze plaatsen het onderstel van de HAL Tube in een fris, nieuw en kleurrijk daglicht, waardoor de aandacht gevestigd wordt op de veelzijdigheid van de stoel en de talloze mogelijkheden die de HAL-familie te bieden heeft. 

Kom ze ontdekken in onze toonzalen in Leuven en Zoutleeuw.

Limited edition Wishbone Chair Oude Moeraseik | Collection Loncin

Nu te bewonderen in onze toonzaal Zoutleeuw.

Ter ere van de verjaardag van Hans J. Wegner presenteert Carl Hansen & Søn de legendarische Wishbone Chair voor het eerst in de geschiedenis in Moeraseik. Deze speciaal behandelde eik creëert de unieke donkerbruine kleur van de uiterst zeldzame en zeer begeerde duizend jaar oude moeraseik en voegt zo een nieuwe diepte en dimensie toe aan een tijdloze klassieker.

De Wishbone Chair in ancient oak in beperkte oplage heeft verder een zitting van handgeweven papierkoord en een speciaal koperen plaatje met de handtekening van Hans J. Wegner erin gegraveerd.

Minimalistische tafels | Collection Loncin

Kenmerkend door de minimalistische structuur en zeer verfijnde afwerking.  Veelzijdige en stevige tafels die uiterste raffinement en klasse in je interieur brengen.  Kom ze ontdekken in onze interieurwinkels in Leuven en Zoutleeuw.

Gallotti & Radice | Collection Loncin

Kom nu Gallotti e Radice ontdekken in onze interieurwinkel in Zoutleeuw.  Prachtige en exclusieve meubels en verlichting van Italiaans topdesign.  

Christmas Gifts | Collection Loncin

Leuke cadeautjes voor onder de Kerstboom kan je ook bij Loncin vinden.  Kom onze mooie home accessories ontdekken.  Kaarsenhouders, vazen, plaids/throws en kussentjes.  Ben je niet zeker wat te schenken?  Dan is onze cadeaubon zeker een mooi idee. 

Minima 3.0 van MDF Italia | Collection Loncin

Een volledig samen te stellen wand- en reksysteem.  Minimalistische en verfijnde afwerking, oneindig veel mogelijkheden.  Kom de Minima van het gerenommeerde Italiaanse design merk MDF Italia bij ons ontdekken.

Grasshopper Tafel van Knoll | Collection Loncin

Ontdek in onze toonzaal Zoutleeuw de nieuwe elegante Grasshopper tafel van Knoll ontworpen door Piero Lissoni. 

Simpele potenstructuur met verschillende mogelijkheden in bladen.  Keuze uit prachtige marmers, glas of hout. Poten in chroom of zwart gelakt.  Verschillende afmetingen, rond of rechthoekig. 

De Grasshopper tafel is zowel geschikt voor je bureel of vergaderruimte als in je woonruimte als elegante eettafel.  Spring gerust eens binnen om de Knoll tafel te ervaren.  

 

Afmetingen

Rectangular Dining Tables
         200W x 90D x 71H cm
         240W x 100D x 71H cm
         270W x 110D x 71H cm
         300W x 120D x 71H cm

Round Dining Tables
         137 diameter x 71H cm
         152 diameter x 71H cm
         180 diameter x 71H cm

A Beautiful Workplace - Office | Collection Loncin

 Met ons groot aantal partnermerken kunnen we mooie burelen creëren.  Laat je inspireren.  Onze interieurarchitecten van Studio Loncin geven je graag meer uitleg.

Pipistrello lamp van Martinelli Luce | Collection Loncin

De Pipistrello lamp - ontworpen door Gae Aulenti in 1965 en in productie gebracht door Martinelli Luce- is een tijdloze klassieker.  Een mooi lichtobject in je interieur.  Er zijn verschillende groottes en afwerkingen, met of zonder led.  Kom hem ontdekken in onze interieurwinkels.

Pipistrello Leuven Zoutleeuw Sint-truiden Mechelen Brussels Bruxelles Antwerpen Gent Hasselt Genk limburg brabant design meubelwinkel interieurwinkel Loncin verlichting lamp .png

Home Accessories New In | Collection Loncin

Een mooie selectie van exclusieve accessoires voor je thuis.  Mooie plaids, bijzettafeltjes en vazen. Kom ze nu ontdekken in onze toonzalen.

Donki Restaurant in Leuven breidt uit en jij kan er deel van zijn | Investment

Loncin steunt jonge ondernemers met prachtige initiatieven. 

Wie in Leuven woont kent deze plaats waarschijnlijk wel.  Donki fresh, natural and Mexican!  Een heerlijke Mexicaanse taco- en burritobar.  Na 4 jaar geopend te zijn gaan ze uitbreiden in Brussel en jij kan er deel van worden via een interessante win winner lening.  Je kan Donki een extra duwtje in de rug geven door je centjes aan een hoger rendement te investeren i.p.v. ze gewoon op je te bank laten staan. 

 Broer en zus Pierre en Xiomara Baltodano: Eigenaars Donki

Broer en zus Pierre en Xiomara Baltodano: Eigenaars Donki

Koop 5 stoelen en krijg de 6e stoel gratis | Offer Loncin

5 + 1

Koop 5 stoelen en krijg de 6e stoel gratis.  Deze interessante actie loopt het hele jaar door bij Loncin en geldt op onze hele stoelencollectie.

Niet cumuleerbaar met andere acties of aanbiedingen.  Enkel geldig op stoelen in dezelfde uitvoering en zelfde type en zelfde prijs. 

Minimalistisch en Warm Appartement | Inspiration Loncin

Een minimalistisch en warm interieur.  Een strak lijnenspel op een warme houten vloer.  Er is gekozen voor ruimte waar de meubelobjecten een verdiende plaats in krijgen.  Zwart, wit en goud zijn de enigste kleurtinten.  Onze interieurarchitecten begeleiden je met plezier.

De favoriete zetels van Loncin | Collection Loncin

Ontdek de favoriete zetels uitgekozen door onze interieurarchitecten. Design, comfort, prijs en klasse.  Opstellingen en afwerkingen zijn aanpasbaar aan de noden van je ruimte.  Spring eens vrijblijvend binnen en laat je begeleiden door onze interieurspecialisten.

Nieuwigheden in onze interieurwinkels | Collection Loncin

Er zijn heel wat nieuwigheden in onze toonzalen in Leuven en Zoutleeuw te ontdekken.  Spring gerust eens binnen en laat je verrassen.

Iconic Offers | Loncin Collection

Ontdek de Iconic Offers!  Een selectie Iconische meubels aan interessante voorwaarden.  Tijdelijk bij Loncin t.e.m. 1 januari 2018

*niet cumuleerbaar met andere acties en voordelen

Eames Lounge chait offer aanbieding actie vitra meubels design meubelwinkel Leuven Antwerpen Mechelen Brussels Bruxelles Hasselt Gent.png

De Vitra Eames Lounge Chair and Ottoman

- 20% OFF -

Palissander hout: € 6990 ipv € 8750

  Wit, zwart, notenhout en American Cherry:  € 6495 ipv € 7950

Cassina LC4 Loncin Leuven Zoutleeuw Hasselt Brussel Mechelen Antwerpen Vlaams-Brabant Limburg Waterloo Wavre Waver Luik Liege interieur design chaise longue.png

Le Corbusier Collection

by Cassina

 

 

 

 

-20% OFF- 

Op de gehele Corbusier collectie van Cassina

Maralunga zetel van Cassina | Offer Loncin

Leuke actie op de Maralunga zetel van Cassina in lederuitvoering.

Maralunga leder X nu voor de prijs van stofcategorie O

Maralunga in leder Y of Z nu voor de prijs van categorie X

In onze beide toonzalen kan je nu de Maralunga bezichtigen.  In Leuven in een stofuitvoering en in Zoutleeuw in een lederuitvoering.  Spring dus gerust eens vrijblijvend binnen.

*niet cumuleerbaar met andere acties en voordelen.  Actie geldig tot 31 december.

DEM_MARALUNGA_Loncin design meubelwinkel Leuven mechelen antwerpen Hasselt Brussels Bruxelles.jpg