Design stoelen bij Loncin in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden)

Bij Loncin bieden we een grote keuze designstoelen aan.  Zoekt u iets voor intensief gebruik, een echt designobject, een stoel voor in de keuken of voor in je bureel?  Moet de stoel armleunen hebben of net niet?  Draaibaar zijn?  Bestaan uit leder, hout, kunstof, metaal of gestoffeerd?  Voor binnen en/of voor buiten? Wij hebben het allemaal, voor ieder budget en voor iedere smaak.

/Begeleiding

Door de grote mogelijkheden is het niet altijd even eenvoudig een te stoel vinden die zowel mooi is als comfort biedt.  Onze interieurspecialisten helpen je met grote expertise en beantwoorden met plezier al je vragen, zo kan je een stoel vinden die perfect aan je noden voldoet.

/Grote Keuze

Wij hebben zowel in onze toonzaal Leuven als in Zoutleeuw een grote keuze aan stoelen van verschillende designmerken zoals: HAY, Kartell, MDF Italia, Cassina, Zanotta, Fritz Hansen, Carl Hansen, Knoll, Rolf Benz, Jori, Desalto, Driade, Emeco, Alias, Fast en nog veel meer... 

In Zoutleeuw hebben we naast de stoelen doorheen onze toonzaal ook een enorme muur waar meer dan 75 designstoelen staan gepresenteerd. 

 
“A chair is to have no backside. It should be beautiful from all sides and angles.”  
- Hans J. Wegner -