Schrijf je hier in op onze Openingsreceptie

Kom onze opening HAsselt meevieren op een exclusieve receptie

Op vrijdagavond 23 november tussen 18 en 22u openen wij onze nieuwe interieurwinkel Hasselt met een spetterende receptie. Er valt heel wat te beleven. Zo krijg je - met een hapje en drankje - de mogelijkheid om de Iconische Eames Lounge Chair van Vitra voor je eigen ogen vervaardigd te zien worden. Een meestervakman van Vitra zal deze monteren met een woordje uitleg. Je ontvangt een leuke goodiebag en je hebt de kans om een Iconisch designstuk te winnen.

Past vrijdag avond niet voor jou? Geen nood! Het hele weekend staat immers in het teken van de opening. Zaterdag 24 en zondag 25 november worden doorheen de dag verschillende Eames Lounge Chairs vervaardigd.

Naam *
Naam
De receptie vind plaats op vrijdag 23 november tussen 18 en 22 uur. Past deze avond niet voor jou? Dan kan je je ook inschrijven op de montage dagen zaterdag 24 en zondag 25 november.
Er wordt maar 1 goodiebag per inschrijving meegegeven

Droom je al langer om de Eames Lounge Chair van Vitra aan te kopen? Dan is het nu misschien wel het juiste ogenblik. Bij de aankoop van een Lounge Chair + Ottoman ontvang je een hele leuke verrassing. Ben je benieuw welke versie van de Lounge Chair gaan gemaakt worden dan kan je hierboven klikken.