Cart 0

A Lifestyle Event by Loncin

Loncin stelt voor: Define Beauty  

Dompel je een avond onder in een wereld van schoonheid in al zijn facetten.  In samenwerking met partners die met ons dezelfde visie delen wordt er in onze toonzaal in hartje Leuven - met een hapje en een drankje - schoonheid vanuit verschillende benaderingen aan je voorgesteld.  Al je zintuigen zullen geprikkeld worden.

Iedere partner heeft een voorstelling in onze toonzaal.  Je kan je laten verrassen door: Bang & Olufsen Spelier, Vander Avort Juwelen en Meubelontwerper Filip Verbraken

Laat je een avond overvallen door pure schoonheid in al zijn facetten en schrijf je gratis in op ons event op vrijdag 13 mei 2016 in toonzaal Loncin Diestsestraat 242, 3000 Leuven van 19:00 tot 22:00.


De familie Loncin is al meer dan 50 jaar actief en steeds op zoek naar vernieuwende meubel- en interieurbenaderingen uit binnen- en buitenland. Loncin is meer dan gewoon een design meubelwinkel. Het is een plaats waar jouw interieur uitgroeit tot een unieke thuis die volledig je eigen is. Met twee showrooms (in Leuven en Zoutleeuw bij Sint-Truiden) met een prachtige en omvangrijke collectie designmeubels en de getalenteerde interieurarchitecten maakt Loncin voor zijn klanten het grote verschil. 

Rolf Benz Tira zetel design meubel sofa Leuven Brussels mechelen antwerpen vlaams-branbant Limburg Hasselt Tongeren Genk Sint-Truiden Zoutleeuw diest aarschot antwerpen 6.png

Sinds 1985 is Spelier exclusief verdeler van Bang & Olufsen. Als één van de wereldwijde Top 50 dealers doet Bart Spelier het motto “where passion meets experience” alle eer aan. Audiovisuele realisaties met advies, projectbegelei- ding en services. Geniet tijdens Define Beauty van de Bang & Olufsen experience night. 

www.spelier.be

products3_multiroom_wireless_sound.jpg

Juwelier Vander Avort startte in 1985 in Leuven en heeft in 30 jaar een enorme expertise opgebouwd. Het was altijd de doelstelling om aparte creaties aan te bieden en originele ontwerpen met kwaliteit te harmoniseren. De tentoon- gestelde juwelen in 18 karaat met of zonder edelstenen zijn van zowel internationaal bekende als lokaal ambachtelijke ontwerpers. Laat je prikkelen. 

www.juwelenvanderavort.be

gold-texture-golden-zoloto-fon.jpg

Filip Verbraken, opkomend talent in de designwereld, is meubelontwerper en woont in Brussel. Hij studeerde ingenieur- architectuur aan de KU Leuven, vervolledigde zijn opleiding in Zwitserland en had stages en jobs in o.a. Wenen, India en New York. Sinds augustus 2014 is hij terug actief in België. Zijn eerste geesteskind, een stoel helemaal gemaakt in België uit hout met traditionele technieken, is niet bedoeld als eye-catcher maar toch op een subtiele manier aanwezig in de ruimte. Ontmoet Filip. 

www.filipverbraken.com

Café Loncin - Filip Verbraken meubel design interieur stoel zavel sablon brussel Leuven hasselt Limburg Brabant Antwerpen sint-truiden 5.png