Loncin: uw interieurwinkel nabij Hasselt

Bent u op zoek naar unieke en stijlvolle meubels in een interieurwinkel nabij Hasselt? Dan bent u bij Loncin aan het juiste adres. Loncin is meer dan gewoon een design meubelwinkel. Het is een plaats waar je thuis tot leven komt.

Door ons enorm merkenpallet en met behulp van onze getalenteerde interieurarchitecten kan je jouw interieur omvormen tot een unieke plaats die volledig je eigen is. Spring dus gerust eens binnen in één van onze toonzalen in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden) en laat je verrassen.

Over Loncin

Loncin is een familiebedrijf met jarenlange ervaring en een passie voor schoonheid in meubels, design, comfort en kwaliteit. Wij werken al ruim dertig jaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij hebben een diversiteit aan designmerken waardoor wij in staat zijn om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Niet alleen de eigenheid van onze producten, maar ook exclusiviteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dus Loncin is uw interieurwinkel in de buurt van Hasselt.

Wat Loncin u te bieden heeft

Loncin is een interieurwinkel met twee toonzalen, in Leuven en in Zoutleeuw. Deze toonzalen bieden een ruim assortiment aan unieke designmeubelen. De meubelen in dit assortiment zijn onder andere:

  • Fauteuils en lounge;
  • Tempur slaapcomfort;
  • Jori relaxzetels;
  • Keukens;
  • Home accessoires.

En natuurlijk nog veel meer. Dus wacht niet langer en kom één van onze toonzalen bezichtigen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze designmeubelen of over onze interieurwinkel dichtbij Hasselt? Neem dan contact met ons op en stel al je vragen. Of kom gewoon een kijkje nemen in één van onze toonzalen!