Bijzondere interieurwinkel in Leuven en Zoutleeuw

Bent u op zoek naar eigentijdse designmeubelen en wilt u uw huidige interieur naar een hoger niveau tillen? Kom dan eens naar Loncin, een interieurwinkel in Leuven en Zoutleeuw, met een diversiteit aan designmerken. Niet alleen de eigenheid van onze producten, maar ook exclusiviteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken al ruim dertig jaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en hebben een passie voor schoonheid in meubels, design, comfort en kwaliteit. Met de collectie van Loncin kunt u van uw huis een thuis creëren.

Interieurwinkel in Leuven en Zoutleeuw met talrijke merken

Loncin beschikt over twee toonzalen in Zoutleeuw en in het centrum van Leuven. In de interieurzaken hebben wij talrijke en gevarieerde merken. Bij Loncin geven wij uitgebreid advies en kunt u zich vergapen aan de nieuwste ontwerpen en moderne collectie. Laat u verrassen door de vakkundigheid van onze medewerkers, de sfeervolle ambiance en de prachtige meubelen.

Modern familiebedrijf in Vlaams-Brabant

Een Jori Relax Zetel, matrassen van Tempur of verschillende aantrekkelijke sofa’s, zoals de Ligne Roset togo; Loncin beschikt over een uitgebreid assortiment aantrekkelijke designmeubelen. Niet alleen de diversiteit is een groot voordeel van onze interieurwinkel, maar ook:
  • Jarenlange ervaring in het vak, waardoor wij u advies op maat kunnen bieden
  • Makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer
  • Up-to-date producten die u in andere zaken niet snel zult treffen

Heeft u interesse in onze designmeubelen?

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar onze unieke collectie en diverse merken? Kom dan eens naar onze toonzalen die voorzien zijn van talrijke ontwerpen en andere innovatie designmeubelen. Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier op onze website in dan nemen wij contact met u op.