COR bij Loncin in Leuven, Zoutleeuw (Sint-Truiden) en Hasselt.

Cor is een zeer kwalitatief meubelmerk waar design en materialen centraal staan. Een Cor meubel maakt je thuis direct gezelliger en warmer.  Door de enorme mogelijkheden in kleur en materialen vind je zeker de sofa die bij je thuis past. Naast sofa's bieden ze ook mooie tafels, stoelen en fauteuils aan.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden binnen Cor?  Bezoek dan zeker onze toonzalen waar je een mooi aanbod van de Cor meubels kan vinden. Onze interieurarchitecten staan je bij met grote expertise en beantwoorden met plezier al je vragen.
"Cor is een Duits meubelbedrijf vooral gespecialiseerd in zetels en sofa's.  De Conseta zetel van Cor is hun meest gekende product."

Wil je de Cor designmeubelen bezichtigen, voelen en testen?

Bezoek dan gerust onze interieur- en designmeubelwinkels in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden).  Wij zijn als officiële Cor verdeler in Limburg en Vlaams-Brabant op een korte en makkelijk rit bereikbaar vanuit: Hasselt, Genk, Tongeren, Brussel, Bruxelles, Mechelen, Kessel-lo, Heverlee, Tienen, Waver (Wavre), Luik (Liège), Overijse, Diest, Aarschot, Tienen, Sint-Truiden, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.   Klik gerust op deze link om stukken uit de Cor collectie het dichts bij jou te vinden.