Dé meubelwinkel in België

Bent u op zoek naar een unieke en stijlvolle meubelwinkel in België? Dan bent u bij Loncin aan het juiste adres!

Loncin is meer dan gewoon een design meubelwinkel. Het is een plaats waar je thuis tot leven komt. Door ons enorm merkenpallet en met behulp van onze getalenteerde interieurarchitecten kan je jouw interieur omvormen tot een unieke plaats die volledig jouw eigen is. Spring dus gerust eens binnen in één van onze toonzalen in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden) en laat je verrassen.

Uniek assortiment bij Loncin

Loncin is een meubelwinkel met twee toonzalen in België: in Leuven en in Zoutleeuw. Deze toonzalen bieden een ruim assortiment aan unieke designmeubelen. De meubels in dit assortiment zijn onder andere:

  • Home accessoires;
  • Fauteuils en lounge;
  • Keukens;
  • Jori relaxzetels;
  • Tempur slaapcomfort.

En natuurlijk nog veel meer. Dus wacht niet langer en kom één van onze toonzalen bezichtigen.

Loncin: design interieurwinkel

Loncin is een familiebedrijf met een meubelwinkel in België. Wij hebben jarenlange ervaring en een passie voor schoonheid in meubels, design, comfort en kwaliteit. Wij hebben een diversiteit aan designmerken waardoor wij in staat zijn om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Niet alleen de eigenheid van onze producten, maar ook exclusiviteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Vragen? Neem hier contact op!

Wilt u graag meer informatie over onze designmeubelen of over onze meubelwinkel in België? Neem dan contact met ons op en stel al je vragen. Of kom gewoon een kijkje nemen in één van onze toonzalen!