Loncin: uw meubelwinkel nabij Brussel

Bij onze meubelwinkel nabij Brussel bent u aan het juiste adres voor al uw meubels. Loncin is een meubelwinkel met unieke en stijlvolle meubels. Maak met de meubels van Loncin uw huis tot uw thuis. Door ons enorm merkenpallet en met behulp van onze getalenteerde interieurarchitecten kan je jouw interieur omvormen tot een unieke plaats die volledig jouw eigen is. Spring dus gerust eens binnen in één van onze toonzalen in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden) en laat je verrassen.

Assortiment van Loncin

Loncin is een meubelwinkel met twee toonzalen, in Leuven en in Zoutleeuw. Deze toonzalen bieden een ruim assortiment aan unieke designmeubelen. De meubelen in dit assortiment zijn onder andere:

  • Jori relaxzetels;
  • Keukens;
  • Fauteuils en lounge;
  • Tempur slaapcomfort;
  • Home accessoires.

En natuurlijk nog veel meer. Dus wacht niet langer en kom één van onze toonzalen bezichtigen.

Over Loncin

Loncin is een familiebedrijf met een meubelwinkel in de buurt van Brussel. Wij hebben jarenlange ervaring en een passie voor schoonheid in meubels, design, comfort en kwaliteit.

Wij hebben een diversiteit aan designmerken waardoor wij in staat zijn om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Niet alleen de eigenheid van onze producten, maar ook exclusiviteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze designmeubelen of over onze meubelwinkel dichtbij Brussel? Neem dan contact met ons op en stel al je vragen. Of kom gewoon een kijkje nemen in één van onze toonzalen!