Meubelwinkel Loncin is hét adres in Vlaams-Brabant

Een openhaard met daarvoor een zacht schapenvacht, een prachtig fauteuil en andere designmeubelen in een gezellig knusse ruimte die wordt opgelicht door diverse geurkaarsen. In magazines ziet het er altijd eenvoudig uit, maar eenzelfde sfeer creëren in uw eigen woning lijkt nog geen gemakkelijke opgave. Niets is minder waar: met de collectie van Loncin, een meubelwinkel in Vlaams-Brabant, kunt u van uw huis een thuis creëren.

Uitgebreid assortiment in de meubelwinkel in Vlaams-Brabant

Wij hebben een diversiteit aan designmerken waardoor wij in staat zijn om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Niet alleen de eigenheid van onze producten, maar ook exclusiviteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken al ruim dertig jaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en hebben een passie voor schoonheid in meubels, design, comfort en kwaliteit.

Vakkundig familiebedrijf in Vlaams-Brabant

Een Jori Relax Zetel, matrassen van Tempur of verschillende aantrekkelijke sofa’s, zoals de Ligne Roset togo; Loncin beschikt over een breed assortiment aantrekkelijke designmeubelen. Niet alleen de diversiteit is een groot voordeel van de meubelwinkel, maar ook: Jarenlange ervaring in het vak, waardoor wij u advies op maat kunnen bieden Makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer Up-to-date producten die u in andere zaken niet snel zult treffen

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd naar onze unieke collectie en merken? Kom dan eens naar onze toonzalen die voorzien zijn van talrijke ontwerpen en andere innovatie designmeubelen. Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier op onze website in dan nemen wij contact met u op.