Designmeubel Outletdagen bij Loncin

Wij verwachten binnenkort nieuwe en unieke designcollecties in onze toonzaal in Zoutleeuw (20 min Hasselt / 5 min Sint-Truiden / 30 min Leuven).  U vindt er dan de nieuwste stukken van Poliform, Knoll, Cassina, Hay, MDF Italia, Rolf Benz, Cor, Fritz Hansen, Alias, Bonaldo

We moeten dus grondig plaats maken in onze toonzaal in Zoutleeuw en daarom zijn meer dan 150 designmeubels en interieuraccessoires uit onze showroom Zoutleeuw uitzonderlijk zeer sterk afgeprijsd in onze tijdelijke outlet.  U vindt er zowel designmeubels voor het dagdagelijks gebruik als echte designiconen van iconische en wereldvermaarde designers.  

Breng ons zeker een bezoek en sla uw slag! Wellicht kan u uw droommeubel nu aan een zeer aangename prijs op de kop tikken.

Glen LoncinactieComment