Cassina viert 50 jaar LC4 en u viert mee: Knack Weekend voordeelkaart / Lezersaanbod

De LC4 van Cassina door Le Corbusier is nu wel zeer aantrekkelijk.  Droomt u al langer van dit tijdloze en iconische designobject?  Dan kan je nu- dankzij het knack lezersaanbod- aan een zeer aantrekkelijke prijs investeren in de LC4 van Cassina ontworpen door Le Corbusier.  Je vindt de kortingsbon voor een korting van 900 EURO* op je favoriete LC4 binnenkort bij je Knack Weekend Magazine.

Bezoek ons in onze toonzalen in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden) en kom de LC4 in verschillende uitvoeringen bewonderen.

 

De knack weekend gemist?  Geen nood!  We hebben altijd extra bonnen liggen in onze toonzaal.  Je moet dan gewoon je gegevens invullen en je kan je favoriete LC4 aan 900 EURO* voordeel aankopen.  Vraag ernaar in onze toonzalen.

 

De LC4 kwam tot stand in 1928, toen drie gerenommeerde ontwerpers, Le Corbusier, Charlotte Perriand en Pierre Jeanneret, zich samen inspanden om de ultieme chaise longue te ontwikkelen.  Vanuit hun idee dat zowel vorm als functie ten dienste van de gebruiker moet staan, creëerden zij hun ultieme 'machine à repos', een perfecte balans tussen een doorgedreven, uitgepuurde vormgeving en van de hoogste ergonomische kwaliteiten. In 1965 vertrouwde Le Corbusier de productie van de LC4 toe aan de familie Cassina en dat betekende de verdere internationale doorbraak van de gehele LC-meubelcollectie.

*Prijs inclusief btw. De korting van 900 EURO is ook geldig op andere uitvoeringen van de LC4, met uitzondering van: 004 4C, 004 LV en 004 22. Actie geldig tot 02/12/2015