Cart 0

Loncin Outdoor Essentials

Een groene lentedag, een zwoele zomeravond of een indian summer laat op het jaar.  Op je terras, in je tuin of in je paviljoen kan je met familie, vrienden of gewoon op jezelf genieten van het buitenzijn.  Prachtige tafels en stoelen om samen aan te tafelen.  Een plaid om rond je te slaan wanneer het een beetje afkoelt of een ligzetel en een mooie badhanddoek om te luieren in de zon.

Laat je inspireren door luxueuze en praktisch outdoorobjecten! Scroll gerust verder en ontdek samen met ons de outdoor essentials uitgekozen door de interieurarchitecten van Loncin.  Laat je inspireren om het buitenleven nog leuker en mooier te maken. 

Outdoor stoelen loncin interieur tuinmeubelen sabato leuven antwerpen brussel bruxelles wavre waterloo hasselt mechelen limburg brabant sofa Kettal 3.png

Outdoor Dining

Gezellig tafelen op je terras kan een echte belevenis worden met een mooie tafel en comfortabele stoelen.  Nodig je vrienden en familie uit voor een ontspannende zomeravond.  De keuze binnen tafels en stoelen is zeer groot en je kan ze aanpassen aan je voorkeur. 

 

outdoortafel

Tafel rond of rechthoekig, verlengbaar of niet. Afwerking in hout, steen of metaal?  De keuze is aan jou.  

OUTDOORSTOELEN

Outdoorstoelen in allerlei uitvoeringen en afwerkingen.  Met de juiste stoelen kan je van je terras een plaats maken waar je niet weg wilt.

 
Fast outdoor buitenmeubel design Leuven Zoutleeuw sint truiden limburg brabant antwerpen Loncin forest stoel 8.png

Outdoor Lounging

 

Genieten van de zon of een boek lezen in de zachte schaduw van een boom. Buiten ontspannen kan in alle comfort en schoonheid.  Outdoor sofa's met all-weather kussen, een leuke ligzetel met een bijzettafeltje.

Je kan nu zelfs een gezellig "salon" maken met een zelf samen te stellen outdoorzetel, een bijzet-en salontafel en een mooi outdoortapijt.  Zo wordt je terras een plaats waar je niet bent weg te slaan en lange gezellige avonden kan doorbrengen.

Bezoek zeker eens onze toonzalen.  Onze interieurarchitecten beantwoorden met plezier al je vragen.

 

OUTDOOR SOFA's

Een comfortabele sofa die door weer en wint buiten mag staan.  Je kan er in genieten van de zon of 's avonds gezellig in wegzakken. Deze outdoorsofa kan je volledig aan eigen smaak en noden aanpassen. Wil je ze heel kleurig maken of net rustig, aparte outdoorkussentjes voor extra comfort.  Op te stellen in hoek of net niet.

Outdoor accessoires

Een plaid om rond je te slaan op een frisse avond, een "fire pit" om een vuurtje in te laten branden.  Outdoorkussentjes in talrijke kleuren.  Een outdoortapijt, kaarsenhouder, een mooie parasol, of een mooie badhandoek... Outdoor accessoires maken je outdoor ervaring af.

Talrijke kleurtjes mogelijk voor de outdoorkussens

 
Loncin outdoor lounging .png

Outdoor Icons

Outdoormeubels van de meesterontwerpers zijn van ongekende sierlijkheid.  Uitgepuurde proporties, pioniers met nieuwe materialen van weleer, tijdloos modernisme.  Met ontwerpen van soms meer dan 70 jaar oud en nog altijd een inspiratiebron voor huidige ontwerpers.  In ere gehouden door merknamen die de exclusieve rechten hebben en ieder ontwerp met ongekende kwaliteit op de markt brengen.  

Deze iconen zijn bovendien meer dan leuke eye catchers, ze zijn zeer comfortabel en bestand tegen de weerelementen. 


 
1966-adjustable-chaise-saarinen-880 saarinen hasselt leuven antwerpen limburg brabant brussel luik wavre liege waver saarinen loncin designmubelwinkel.jpg
KOM MEER TE WETEN OVER STUDIO LONCIN
fruitschotel loncin outoor inspiration leuven zoutleeuw waterloo mechelen hasselt genk antwerpen brabant limburg design meubelen interieur.png