Studio Loncin

één meubel of een totale inrichting - wij begeleiden je

Bij Loncin geloven we sterk dat je omgeving je zijn en denken beïnvloedt.  Wij geloven in een thuis waar je jezelf terugvindt en waar pure emoties ruimte krijgen om open te bloeien.  Een plaats waar de relatie met jezelf en je naasten centraal staat - dit in contrast met de snelle publieke wereld waar productiviteit boven harmonie en liefde staat.

Een weldoordacht interieur in balans met een levende interactie tussen ruimtes en objecten, een optimaal gebruik van je huis dat aan je noden en wensen voldoet.  

Een interieur op maat van jouw persoonlijkheid - dat is wat Studio Loncin voor je kan betekenen.

 


 
    ALBERT LONCIN   Interieurspecialist

 

ALBERT LONCIN

Interieurspecialist

    JODI CARTUYVELS   Interieurarchitect

 

JODI CARTUYVELS

Interieurarchitect

    DAISY LONCIN   Interieurspecialist

 

DAISY LONCIN

Interieurspecialist

    GLEN LONCIN   Interieurspecialist

 

GLEN LONCIN

Interieurspecialist

    CHARLOTTE LANGENAKENS   Interieurarchitect

 

CHARLOTTE LANGENAKENS

Interieurarchitect

Interieurstudio Loncin

één meubel of een totale inrichting, wij begeleiden je

Met onze fotorealistische 3D tekeningen krijg je een zicht van hoe je toekomstig interieur er kan uitzien

Met onze fotorealistische 3D tekeningen krijg je een zicht van hoe je toekomstig interieur er kan uitzien

De meerwaarde van Loncin zit er in dat onze getalenteerde interieurspecialisten samen met jou zoeken naar hét interieur dat tegemoet komt aan je voorkeuren, smaak en budget. Dit zowel voor één meubel als voor een totale inrichting. Ze beschikken over de juiste skills om met de meest recente computerprogramma's een realistische weergave te creëren van jouw toekomstige woonomgeving.

Met onze interieurontwerpen in 3D en omringd door het enorm aanbod aan designmeubilair in onze showrooms neem je een veilige beslissing voor de inrichting van jouw ideale thuis.


Een grondige aanpak

Luisteren naar jou...  Rekening houden met jouw voorkeuren, smaak en budget

Luisteren naar jou...  Rekening houden met jouw voorkeuren, smaak en budget

Wil je een grondige aanpak van je interieur? Onze interieurstudio helpt je om van je huis een thuis te maken die volledig aan jouw eigenheid voldoet. Zo ontstaat een plaats die je volledig 'je eigen' kan noemen en waar je lichaam en geest rust vinden. Een plaats waar je 100% jezelf kan zijn. Alleen, met familie of vrienden.

Onze getalenteerde interieurarchitecten bruisen van de ideeën. Ze houden op de interieurmarkt voortdurend een vinger aan de pols. Daardoor zijn ze altijd als eerste mee met de trends en nieuwigheden. Zij kunnen ook goed luisteren. Naar jou, want jouw wensen en voorkeuren zijn cruciaal voor het samenstellen van je ideale interieur.

 


Kies voor professionele begeleiding

Meubelen zijn één middel om de ruimte te beïnvloeden. Maar ook vragen als "hoe creëren we meer ruimte, hoe vatten we meer licht, hoe benutten we onze ruimte multifunctioneel ... ?" worden steeds vaker gesteld. Harmonieus kleurgebruik, de juiste verlichting, een goedgekozen tapijt, zijn dan een leuke bonus. Daarom bieden wij je samen met externe partners een totaalpakket van A tot Z. Je kan zonder zorgen de volledige aanpak van je inrichting in onze handen leggen. Een verlaagd plafond, verlichting, behang, verfwerken, gordijnen, meubelen en accessoires ... jij kiest zelf hoe ver je wil gaan. Bedenk dat je bij ons even welkom bent voor één enkele stoel.


“Schoonheid en functionaliteit”

Mooie designmeubels strelen het oog in je interieur. Maar een leefruimte is geen museum. Een zetel moet lekker zitten, een keukentafel moet makkelijk af te wassen zijn, misschien moet ze ook verlengbaar zijn ... Kennis van materialen en onderhoud en de juiste keuzes, maken je interieur ook praktisch voor dagelijks gebruik.
— Albert Loncin / Eigenaar