Carl Hansen & Søn bij Loncin in Hasselt, Leuven en Zoutleeuw


Tijdloze en vernieuwende Deense design 

Carl Hansen is over een eeuw oud en toch meer aanwezig dan ooit.  De tijdloze iconische ontwerpen van vooral uit de jaren 40, 50 en 60 zijn nog altijd een streling voor het oog en kunnen je interieur pure klasse geven.

Door die tijdloze klassiekers aan te bieden in bvb nieuwe frisse kleurtjes krijg je een vernieuwende en verfrissende inslag.

Carl hansen: ambacht boven alles

Bij de meubels die Carl Hansen vervaardigd is afwerking van het product cruciaal. Esthetiek, grondstoffen en de ambachtelijke vervaardiging versterken hier elkaar tot het bekomen van een klasseproduct.

Carl Hansen en hans J. wEgner onlosmakelijk verbonden

Wie Carl Hansen zegt, zegt Hans J. Wegner.  De designer Hans J. Wegner is verantwoordelijk voor de top verkopende producten bij Carl Hansen.  Hij wordt beschouwd als één van de leidende figuren binnen het meubeldesign van de 20ste eeuw.

 

Carl Hansen & Søn "Wishbone Chair" CH24 ontworpen door Hans J. Wegner

Carl Hansen & Søn "Shell Chair" CH07 door Hans J. Wegner

Wil je de Carl Hansen designmeubelen bezichtigen, voelen en testen?

Bezoek dan gerust onze interieur- en designmeubelwinkels in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden).  Wij zijn als officiële Carl Hansen verdeler op een korte en makkelijk rit bereikbaar vanuit: Hasselt, Tongeren, Brussel, Bruxelles, Mechelen, Kessel-lo, Heverlee, Tienen, Waver (Wavre), Luik (Liège), Overijse, Diest, Aarschot, Tienen, Sint-Truiden, Limburg en Vlaams-Brabant.   Klik gerust op deze link om stukken uit de Carl Hansen collectie het dichts bij jou te vinden.