Jori relaxfauteuil voor uw ontspanning en interieur

Als u opzoek bent naar een Jori relaxfauteuil die je volledig ontspant en die daarenboven nog eens je interieur mooier maakt, dan bent u bij Loncin op de juiste plaats.  Wij werken voor relaxzetels exclusief samen met de Belgische relaxenfabrikant Jori.  Het merk is gekend om zijn designzetels en design relaxfauteuils.  Het relaxerend vermogen van de Jori relaxfauteuil is ongeëvenaard.  De mogelijkheden om de Jori relaxzetel aan je eigen smaak aan te passen zijn zeer groot.  

Jori relaxfauteuil

Je Jori relax zetel, 3 groottes: MINI MEDI MAXI

Aangezien mensen in grootte verschillen doen de relax zetels van Jori dat ook, want het relaxerende vermogen van de Jori relaxfauteuils komt pas tot zijn volste recht als hij op je maat gemaakt is.  Jori heeft dan ook 3 groottes in zijn gamma: Mini, medi en maxi.  Welke grootte is perfect voor u?  Ons ervaren en door Jori opgeleid team staat je hier volledig in bij in onze toonzalen in Hasselt, Leuven of Zoutleeuw waar je een zeer grote keuze van Jori relaxen kan bezichtigen en testen.

 

De Jori Tv fauteuil & relax

Binnen de relaxen zijn er 2 soorten mechanismen.  Ofwel heb je de gewone relax die synchroon verstelbaar is en wordt aangeraden om het maximale relaxerende effect te verkrijgen ofwel heb je de TV- Fauteuil die actief zitten makkelijker maakt maar ook uiterst geschikt is om gezellig te relaxen.

Verschillende types

Er zijn verschillende types Jori relaxfauteuils.  Naargelang je smaak en budget kan je de relaxzetel personaliseren. 

Personaliseerbaar  

  • Leder of stof

Je kan de bekleding van je Jori relaxfauteuil of TV-fauteuil zelf kiezen.  Verkies je stof boven leder of net omgekeerd?  Iedere bekleding heeft zijn specifieke kenmerken en ons Loncin-team staat je hier volledig in bij om je een keuze te laten maken met volledige kennis van zaken.

  • Kies de voet

De voet van je relaxfauteuil kan je kiezen.  Er is een zeer grote keuze zodat de Jori relax perfect in je interieur past.

  • Accessoires

Je kan het Jori relaxgevoel nog vergroten door extra accessoires toe te voegen.  Zoals bvb. een nekkussentje.

Ruime keuze in onze toonzalen.

In onze toonzalen in Leuven en Zoutleeuw hebben we een ruime keuze Jori relaxfauteuils in verschillende groottes en uitvoeringen.  Spring dus gerust eens vrijblijvend binnen, ons team staat voor u klaar.

Wil je de Jori Relax zetels bezichtigen, voelen en testen?

Bezoek dan gerust onze interieur- en designmeubelwinkels in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden).  Wij zijn als officiële Jori Relax zetel verdeler in Limburg en Vlaams-Brabant op een korte en makkelijk rit bereikbaar vanuit: Hasselt, Tongeren, Brussel, Bruxelles, Mechelen, Kessel-lo, Heverlee, Tienen, Waver (Wavre), Luik (Liège), Overijse, Diest, Aarschot, Tienen, Sint-Truiden, Limburg en Vlaams-Brabant.   Klik gerust op deze link om de Jori Relax fauteuils het dichts bij jou te vinden.