MDF Italia bij Loncin in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden)

Het motto van MDF Italia luidt als volgt: eenvoud is goud. De design meubelen van MDF Italia kenmerken zich door strakke, minimalistische ontwerpen met een hoge functionaliteit. MDF Italia is dan ook een van de meest innovatieve producenten van hoogwaardige designmeubelen. Soberheid staat bij MDF Italia centraal. Dit uit zich in het veelvuldig gebruik van aluminium, aangevuld met wit en af en toe een kleuraccent.

MDF Italia tafels

MDF Italia heeft veelzijdige en stevige tafels die uiterste raffinement en klasse in je interieur brengen. De MDF Italia Tense tafel is een van de meest verkochte tafels uit ons gamma. De tafel is zeer elegant door zijn eenvoud. Het ultradunne blad in combinatie met de uiterst slanke poten, geeft steeds weer een indrukwekkend resultaat. De fijne constructie geeft een lichte uitstraling en is toch stabiel. Deze tafel is in verschillende afmetingen en uitvoeringen beschikbaar. Zo kan u kiezen voor bijvoorbeeld een uitvoering in hout. Deze tafel is zowel in de eetkamer als op kantoor dé perfecte oplossing. De MDF Italia Tense tafels zijn het ultieme bewijs dat eenvoud en elegantie prima samengaan. Kom ze ontdekken in onze interieurwinkels in Leuven en Zoutleeuw!

MDF Italia kasten

Een hele populaire kast uit het assortiment van MDF Italia is de Random boekenkast. Wanneer de boekenkast gevuld is met boeken komen de verspringende planken van de kast prachtig tot hun recht. U kan verschillende formaten met elkaar kunnen combineren. Het is raadzaam om de MDF boekenkast voor veiligheid aan de muur te bevestigen. Door de herkenbare “random” vakverdeling is de kast ondertussen een icoon geworden. Daardoor heeft de kast in 2005 meerdere designprijzen gewonnen. Er bestaan bovendien ook gekleurde stoffen boxen om in de MDF Italia Random te schuiven.

Bezoek onze toonzalen

Een MDF Italia meubel is een meerwaarde voor je thuis. Kasten, leuke stoelen en tafels zelf samenstellen is geen enkel probleem. Op deze manier kan je een uniek interieur samenstellen dat perfect past aan jouw stijl..

Wil je meer informatie of wil je de MDF Italia meubels in het echt ervaren? Bezoek dan zeker onze toonzalen, onze interieurspecialisten staan klaar om je met plezier te helpen.

"MDF Italia (°1992) is in de designwereld nog relatief jong.  Het Milanese merk is gekend voor zijn specifieke meubels met een jonge uitstraling.   De flow stoelen, de slanke tafels en de modulaire kastensystemen zijn hun bekendste design producten.  MDF Italia is door hun innovatieve aanpak op korte termijn een wereldspeler geworden binnen de designmeubels."

Wil je de MDF Italia designmeubelen bezichtigen, voelen en testen?

Bezoek dan gerust onze interieur- en designmeubelwinkels in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden).  Wij zijn als officiële MDF Italia verdeler in Limburg en Vlaams-Brabant op een korte en makkelijk rit bereikbaar vanuit: Hasselt, Genk, Tongeren, Brussel, Bruxelles, Mechelen, Kessel-lo, Heverlee, Tienen, Waver (Wavre), Luik (Liège), Overijse, Diest, Aarschot, Tienen, Sint-Truiden, Limburg en Vlaams-Brabant.   Klik gerust op deze link om stukken uit de MDF Italia collectie het dichts bij jou te vinden.