Flexform bij Loncin in Hasselt, Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden)

Hoge kwaliteit, zeer comfortabel en een warm design, dat is Flexform.  Zijn mooie zachte zetels in warme stoffen of leders kunnen je leefruimte in één slag heel warm en gezellig maken.  Een goede investering dus.  Naast de zetels zijn er nog ander leuke salontafeltjes of wandkasten binnen de collectie van Flexform.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden en afwerkingen binnen Flexform?  Bezoek dan zeker onze toonzalen waar onze interieurspecialisten je bijstaan met grote expertise.

"Flexform is een Italiaanse meubelfabrikant vooral gespecialiseerd in zijn typische mooie zetels. Eén van hun bekendste producten is de Groundpiece zetel. "


Wil je de Flexform designmeubelen bezichtigen, voelen en testen?

Bezoek dan gerust onze interieur- en designmeubelwinkels in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden).  Wij zijn als officiële Flexform verdeler in Limburg en Vlaams-Brabant op een korte en makkelijk rit bereikbaar vanuit: Hasselt, Genk, Tongeren, Brussel, Bruxelles, Mechelen, Kessel-lo, Heverlee, Tienen, Waver (Wavre), Luik (Liège), Overijse, Diest, Aarschot, Tienen, Sint-Truiden, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.   Klik gerust op deze link om stukken uit de Flexform collectie het dichts bij jou te vinden.