Flexform bij Loncin in Hasselt, Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden)

Hoge kwaliteit, zeer comfortabel en een warm design, dat is Flexform.  Zijn mooie zachte zetels in warme stoffen of leders kunnen je leefruimte in één slag heel warm en gezellig maken.  Een goede investering dus.  Naast de zetels zijn er nog ander leuke salontafeltjes of wandkasten binnen de collectie van Flexform.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden en afwerkingen binnen Flexform?  Bezoek dan zeker onze toonzalen waar onze interieurspecialisten je bijstaan met grote expertise.Flexform: Het beleven van het meubel staat centraal

Brianza, hét meest uitgelezen meubeldistrict in Italië, is de bakermat van Flexform. Dit familiebedrijf werd door de gebroeders Galimberti in 1959 opgericht en had meteen als doelstelling: ambacht, kwaliteit en klasse. Wat ooit begon als een klein atelier voor het vervaardigen van banken en fauteuils, is uitgegroeid tot een internationaal gericht label van meubels en accessoires met toonaangevende winkels over heel de wereld. Nu staat, naast het meubel zelf, ook de beleving van het meubel helemaal centraal.

De topdesigners van Flexform gaan voluit

Het Italiaanse neusje van de zalm van meubelontwerpers vindt u bij Flexform. Denk bijvoorbeeld aan Antonio Citterio, die een zeer grote bijdrage heeft geleverd tot de collecties van Flexform. Zo heeft hij bijvoorbeeld de Soft Dream zetels ontworpen. Deze Flexform zetels geven de indruk te zweven in de ruimte. Andere ontwerpen op zijn palmares zijn de Adda creatie met zijn zeer gedetailleerde afwerking en de Groundpiece lijn die opvalt door zijn comfort. Bij elk ontwerp stelt men zich de vraag hoe de meubelen zich tot de omgeving en de mens gedragen. In de loop der jaren heeft Flexform zowel met Italiaanse als met buitenlandse genieën samengewerkt. Een greep uit de topdesigners is: Joe Colombo, Rodolfo Bonetto, William Lansing Plumb, Sergio Asti en Cini Boeri. Maar hiermee is het lijstje niet af. Flexform is zeer selectief en werkt alleen met de wereldtop samen."Flexform is een Italiaanse meubelfabrikant vooral gespecialiseerd in zijn typische mooie zetels. Eén van hun bekendste producten is de Groundpiece zetel. "


Flexform houdt zijn belofte

Dat Flexform enorme aandacht aan detail besteedt, ziet u om te beginnen aan het logo. In 1969 kreeg Giuseppe (Pino) Tovaglia de opdracht een logo te ontwerpen. Hij was niet minder dan de ontwerper van de logo's van Ferrari en van de RAI en de oprichter van de Italiaanse Vereniging voor Visual Communication Design (IAP). Het visuele en de communicatie hoe men zijn producten voorstelt, gaan hand in had. Dit moet met zorg gebeuren. Diezelfde aandacht voor detail en schoonheid komt dan ook telkens weer terug in de stijlvolle en tijdloze ontwerpen van Flexform meubelen. Zachte vormen, comfortabele ontwerpen en sfeervolle stoffen en leder zorgen ervoor dat u elk Flexform meubel écht beleeft. Flexform staat voor flexibele vormen en laat u uw interieur volledig zelf inrichten. Gaat u voor een kleine Flexform sofa of een uitgebreide opstelling van zetels? Het kan precies zoals u dat wilt. Ook de stof of het leder kunt u zelf kiezen. U kiest uw Flexform meubel naar eigen inzicht zodat het perfect in uw omgeving past.

Gezelligheid en warmte in stijl

Design meubelen hoeven niet koel en strak over te komen. Dat bewijst Flexform. Deze meubelen zijn bedoeld om in te leven en een gezellige thuis te creëren. De materialen worden zorgvuldig uitgekozen, design ondersteunt leefbaarheid en flexibiliteit draagt bij tot een gepersonaliseerde woninginrichting. Uzelf omringen met warme en gezellige meubelen, daarvoor kunt u bij Flexform terecht.

Wil je de Flexform designmeubelen bezichtigen, voelen en testen?

Bezoek dan gerust onze interieur- en designmeubelwinkels in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden).  Wij zijn als officiële Flexform verdeler in Limburg en Vlaams-Brabant op een korte en makkelijk rit bereikbaar vanuit: Hasselt, Genk, Tongeren, Brussel, Bruxelles, Mechelen, Kessel-lo, Heverlee, Tienen, Waver (Wavre), Luik (Liège), Overijse, Diest, Aarschot, Tienen, Sint-Truiden, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.   Klik gerust op deze link om stukken uit de Flexform collectie het dichts bij jou te vinden.