Zanotta bij Loncin in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden)

Zanotta is Italiaanse kwaliteit en design op zijn best.  Hoge afwerking en het variabele aanbod maken van Zanotta één van de meest gerenomeerde merken binnen het rijke Italiaanse aanbod.

Wil je de Zanotta producten voelen en testen?  Bezoek dan zeker onze toonzalen in Leuven en Zoutleeuw. We hebben er al de leder- en stofstalen om aan je te tonen.  Onze interieurarchitecten beantwoorden met plezier al je vragen.

 
Zanotta (°1954) is een van de meest erkende leiders in het Italiaanse design.  Geleid door de inzichten en ondernemerschap van Aurelio Zanotta is Zanotta beging jaren 60 uitgegroeid tot een internationale speler.  Beroemde architecten en designers zijn altijd betrokken geweest bij de creatie van de Zanotta producten.  Door de diverse productietechnieken in samenspraak met de bedrijfsfilosofie en R&D slaagt Zanotta erin het uiterste te halen uit de verschillende materialen.  In 1989 was de “Zanotta Edizioni” toegevoegd aan de Zanotta collectie.  Deze collectie wordt niet in massaproductie genomen en is handgemaakt, hierdoor ontstaat een enorme vrijheid.  De meest gekende Zanotta designs zijn de Lia stoel, de Sciangai klerenhanger en de Sacco zitzak.  Ze hebben ook prachtige zetels en sofa's in hun aanbod.

Wil je de Zanotta designmeubelen bezichtigen, voelen en testen?

Bezoek dan gerust onze interieur- en designmeubelwinkels in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden).  Wij zijn als officiële Zanotta verdeler in Limburg en Vlaams-Brabant op een korte en makkelijk rit bereikbaar vanuit: Hasselt, Tongeren, Brussel, Bruxelles, Mechelen, Kessel-lo, Heverlee, Tienen, Waver (Wavre), Luik (Liège), Overijse, Diest, Aarschot, Tienen, Sint-Truiden, Limburg en Vlaams-Brabant.   Klik gerust op deze link om stukken uit de Zanotta collectie het dichts bij jou te vinden.