Tempur: nummer één in service

Op zoek naar een kwalitatief matras of bed? Dan bent u bij Loncin aan het juiste adres! Als de nummer één in klanttevredenheid bieden we u verschillende Tempur producten aan die een verkwikkende nachtrust garanderen. Onze klanten delen regelmatig hun ervaringen over hun Tempur-aankopen, en daar streven we naar. We willen u niet alleen tevredenstellen, we willen ervoor zorgen dat u uw ervaring deelt met vrienden en familie. Wilt u graag meer weten over Tempur of over onze producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij helpen u graag verder.

De voordelen van een Tempur bed

Een Tempur bed verschilt veel met andere bedden. Wanneer u in een bed van Tempur heeft geslapen, weet u dat geen enkel ander bed zo fijn slaapt. Dat is ook één van de redenen waarom onze klanten zo tevreden zijn over ons. Met Tempur bieden we u verschillende slaapsystemen zodat u het bed kan uitkiezen dat precies bij u past. Dit geldt ook voor onze matrassen: ze passen zich aan aan uw lichaam, en vormen dus echt een product op maat. Om optimaal van uw Tempur bed te genieten raden we het u dan ook aan om deze te combineren met een van onze matrassen. Hieronder vindt u enkele van onze verschillende soorten bedden terug:

  • North Slaapsysteem
  • Zero G Slaapsysteem
  • Prestige bedcollectie
  • Flex design bedcollectie

Waarom tempur?

De tevredenheid van onze klanten is er niet zomaar gekomen. Bij Tempur werken we continu aan onze kwaliteit en service. Ook in Tempur België wordt de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog gehouden. We organiseren regelmatig ondervragingen bij onze klanten om te weten te komen hoe ze onze producten ervaren en nemen hun feedback mee naar de toekomst. Omdat we zeker zijn van onze Tempur bedden en matrassen, krijgt u zelfs tot vijftien jaar garantie op een matras dat u bij ons aankoopt.

Meer informatie? Contacteer ons!

Overtuig uzelf en ga ook voor een Tempur bed! Bezoek onze interieur- en designmeubelwinkels in Leuven en Zoutleeuw (Sint-Truiden), of neem contact met ons op indien u graag meer informatie wil over onze producten. We helpen u graag verder met al uw vragen!