Cassina Miloe en Knoll Saarinen in onze toonzaal - esproken

Onze interieurspecialisten hebben een designsamenstelling gemaakt in onze toonzaal in Zoutleeuw.  Er is gewerkt met contrasten in kleuren vormen en materialen zodat we een samenstelling krijgen die in evenwicht is en waar je, je geest en lichaam tot rust kan laten komen.  

Het Loncin interieur-team heeft gekozen voor de Miloe hoekzetel van Cassina met een stof in een donkere en zachte tint.  De bijhorende Cassina kussens zijn in hetzelfde kleurenspectrum maar in een fluwelen stof. We hebben er een tapijt bijgelegd in dezelfde tint als de zetel zodat we het warme en zachte gevoel kunnen doortrekken in de hele designsamenstelling.

Als salontafel hebben we gekozen voor de marmeren Saarinen tafel van Knoll, zo zoeken we uiterste contrasten op. Daar waar de Miloe zetel zacht, rechthoekig en donker is - is de salontafel rond, gemaakt van een hard materiaal nml. marmer en zeer licht van kleur wat licht en lucht brengt in de samenstelling.  De grijze "potlood" vegen van het marmer zorgen er dan weer voor dat hij toch verbonden blijft met de Cassina zetel en het tapijt.  

Om de samenstelling iets minder serieus te maken hebben onze interieurspecialisten voor enkele kleuraccenten gezorgd. Ze hebben een kleurrijke vaas van Kartell op de Knoll Saarinen salontafel gezet en naast de Miloe zetel hebben ze het praktische Emil Zanotta bijzettafeltje - met een rustige roze kleur gemaakt uit metaal - geplaatst.  Zo heb je niet alleen een mooie samenstelling maar is hij ook nog eens gebruiksvriendelijk.